maanantai 10. marraskuuta 2014

Koukuttava käsisaippua

Täytyy tunnustaa, että ostin Mummi ja minä Lakritsipommi-käsisaippuan sen ihanan lähes mustavalkoisen ulkoasun vuoksi. Saippuapullo sopii altaan reunalle oikein somasti. Lisäksi olin kiinnostunut kotimaisesta tuotemerkistä kirjoittaessani erästä lehtiartikkelia. Toki tuoksukin kuulosti houkuttelevalta. Vasta kun lapset huumaantuivat saippuan tuoksusta, ymmärsin että hankinta taitaa koitua näin flunssakaudella koko perheen parhaaksi; enää ei unohdu kunnollinen käsipesu, sillä saippua houkuttelee pesemään käsiä joka välissä!


Suomessa valmistetut Mummi ja minä -tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri-, hajuste- tai säilöntäaineita ja eivätkä ärsytä herkkääkään ihoa. Pesuaineet ovat myös ekologisia, sillä ne valmistetaan kasviperäisistä, uusiutuvista raaka-aineista. Käsisaippuan tuoksu on herättänyt ihastusta myös vieraissa. Samaa tuoksua löytyy myös siivoussuihkeena. Lienen pakotettu hankkimaan seuraavaksi pullon sitä sekä lakritsia, sillä pommi aiheuttaa lakritsin/salmiakin himoa.


3 kommenttia:

 1. Hyvä idea! Mistä hankit? Meille tulee tota kans :-) Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsipesu löytyi kauppakeskus Goodmanin Punnitse ja Säästä -liikkeestä. Pakko mennä hakemaan myös tuo siivoussuihke. :b

   Poista
 2. Hyvä mainos ;) Mäkin taidan poiketa katsomaan, J.O.S satun kulkemaan ohi ;)

  VastaaPoista