Ohut omenarengas paistuu paksun pannarin pohjalla. Pinnalle ripotellaan maustesokeria, lorautetaan vaahterasiirappia ja kruunataan herkku kardemummalla maustetulla kermavaahdolla.
21 paksua pannaria:
2 kananmunaa
4 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
ripaus ruususuolaa
2 rkl juoksevaa rasvaseosta
Vatkaa kananmunat rikki ja lisää maito sekä muut aineet. Laita kylmään turpoamaan.
1 (luomu)omena
Pese omena ja poista kota omenaporalla. Leikkaa omena ohuiksi renkaiksi esimerkiksi mandoliinilla.Sekoita valmiiksi maustesokeri.
Maustesokeri:
2 rkl sokeria
1 tl kanelia
1/2 tl kardemummaa
1/2 tl inkivääriä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti