Kotitekoiset suukot saivat lakanan valkosuklaasta ja suklaanappisilmät, näin Halloweenin alla herkut muuttuivat haamuiksi. Haamujen sisällä on todella makea mansikkamarenki.
Pellillinen "haamuja":
3 valkuaista
1/2 dl sokeria
Vatkaa valkuaiset ja sokeri jämäkäksi vaahdoksi.
1 1/2 dl mansikkatomusokeria
1 tl vaniljasokeria
Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri vähitellen vaahtoon. Vatkaa kovaksi, kunnes voisit kääntää kulhon ylösalaisin marengin putoamatta.
Pyöreitä keksejä
Pursota marenki näteiksi huipuiksi mieleistesi pyöreiden keksien päälle.
Paista 150 asteessa noin 8-10 minuuttia.
Kuorrutus ja koristelu:
200 g valkosuklaata
suklaanappeja/ pyöreitä nonparelleja
Sulata suklaa vaikkapa aamiaiskulhossa mikroaaltouunissa. Kasta marenkihuiput sulaan suklaaseen ja aseta suklaapallerot silmiksi.
Anna kuorrutteen kovettua kylmässä.
Mahtava idea!! :)
VastaaPoista